Sekretet e ‘zogut’… Ndiqni këto këshilla dhe orgazma do jetë shpërthyese!

Ejakulimi femëror njohur ndryshe si ‘squirting’ qarkullon prej kohësh si mit, njësoj si dinosaurët dhe njëbrirëshat. Por është i vërtetë dhe jo aq e paarritshme dhe misterioze sa ç’e bëjnë njerëzit. Ja si të bëni një vajzë të ejakulojë, apo si të bëni veten të ejakulojë nëse jeni ju mbajtësit fatlumë të vaginës. Dhe para se të fillojmë me guidën, ejakulimi femëror nuk është urinë siç na kanë thënë. Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet video e PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *