Rita Ora vuan në tapetin e kuq, nuk e heq dorën nga…. “zogu”/FOTO

Pavarësisht shfaqjes së guximshme, 27-vjeçarja me origjinë shqiptare dhe e lindur në Londër, arriti të hidhte poshtë thirrjet seksuale të fansave që ishin mbledhur për të parë kalimin e yjeve në ngjarjen më të nxehtë të industrisë muzikore “Grammy Awards” në New York. Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet video e PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *