Kjo është trajnerja e fitnesit më seksi që keni parë | FOTO

Por sot në moshën 39-vjeçare, Myleene Klass, ka provuar se si ajo nuk mund të ketë të dytë, teksa pozuar nudo, për të promovuar edhe emisionin e saj për fitness që do të fillojë transmetimin muajin e ardhshëm, kur do të mbushë edhe të 40-tat. Pozat janë tepër provokuese, por Myleene Klass me mjaft klas ka arritur që të mbulojë asetet e saj duke i lënë vend edhe fantazisë. Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet video e PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *