E paragjykojnë se kreu marrëdhënie në “BB”, Xhensila befason me deklaratën

Por teksa kanë kaluar disa vite nga kjo eksperiencë, Xhensila vazhdon ende të marrë vëmendje, herë për fotot provokuese, e herë të tjera për deklaratat që jep. Së fundmi, në një intervistë të dhënë për Balkanweb, ajo u është përgjigjur disa pyetjeve që i referohen pjesëmarrjes së saj në këtë spektakël, dhe jetës pas daljes nga shtëpia. Shtypni posht reklamen dhe  ju hapet video e PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *